Första Advent

Allmänt / Permalink / 0

Första Advent välkommen...
Nu går vi in i jul månaden, och tänder det första ljuset. Idag blir det jobb i butiken, och julskyltning i stan, ska strax ner till jobbet och börja skylta om! Så blir lite
Mer bloggat senare och då kommer även lite bilder från helgen, imorgon har jag en ledig dag att njuta av. 

Julen på intågande

Inredning, Jul / Permalink / 1
©Kristian Septimius Krogh
 
Nu är Julen på intågande, dax att hänga upp julstjärnorna, fram med ljusstakarna m.m. Visst e det en härlig tid som vi har framför oss, nu börjar vi tända massor av ljus ( om vi inte redan har gjort det:) julmusiken börjar eka ut genom högtalarna och vi myser ner oss i en filt med lite glögg. Men julen innebär också en del julstress, och för en del också massor av jobb, för mig som frisör så har jag massor att göra på jobbet, börjar bli fullbokat fram till jul, självklart vill ju alla vara fina inför julen och festligheterna. Själv ska jag efter jobbet hem och fixa lite, och pynta till det, allt för att skapa den mysiga julkänslan, efter jul är jag ganska snabb med att plocka bort allt som har med jul att göra. Hur pyntar ni? kör ni stilrent? eller massor av julpynt?
Jul
 

Varför inte köpa sig ett torn?

Hustillsalu / Permalink / 3
Huvudbild
 
Gillar du ett annorlunda boende?
Just nu e detta Tornhuset tillsalu i Veinge i Laholm, på 75 kvm med utsikt över nejden och 24 kyrkor har kunnat ses från tornet (1926). Den har även en parkliknande tomt som tillhör huset på 964 kvm!
 
Bilder och mer info: Klicka här
 
Utsikt
delar av utsikten
 
Entré
Trappa uppWCSpiraltrappa till tornets takFönster
otroligt fina detaljer
Till top